Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

0,5 kg jater z mladšího kusu, 1 větší cibule, 2-3 stroužky česneku, sůl, pepř, tlučený hřebíček, špetka muškátového květu, 10 dkg drobně pokrájených hub (žampióny), tuk.

Odleželá játra v kyselém mléce omyjeme, osušíme a usekáme co nejjemněji nebo pomeleme s cibulí a česnekem, přidáme tlučený hřebíček a muškátový květ a posekané houby. Vše promícháme a v horkém tuku za stálého míchání rychle opečeme. Směs přisolíme a opepříme a dáváme na topinky.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.