Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

50 dkg jater , 4 středně velké brambory, sůl, pepř, 1 vejce, 1 houska a trochu mléka.

Očištěná a odblaněná játra umeleme. Syrové oloupané brambory nastrouháme a smícháme s játry. Směs osolíme, opepříme, přidáme jedno vejce, jednu v mléce namočenou a vymačkanou housku a vše dobře smícháme. Do rozpáleného oleje vkládáme lžící hromádky, které rozetřeme na placičky a po obou stranách opečeme.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.