Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1 kg jater ze zvěřiny, 1 velká cibule, menší mrkev, 15-20 dkg uzeného bůčku (nebo 10-15 dkg slaniny), 1 vejce, polohrubá mouka, sůl.

Cibuli osmahneme na tuku, přidáme nastrouhanou mrkev a osmahneme. Játra umeleme spolu s osmahnutou cibulkou s mrkví a uzeným bůčkem (nebo slaninou). Přidáme vejce, zahustíme moukou a osolíme. Ze směsi tvoříme karbanátky, obalíme je ve strouhance a usmažíme.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.