Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

4 plátky z kýty zvěřiny, 1/2 lžíce hladké mouky, 1/2 lžíce másla, 4 lžíce bílého vína, vývar.

Náplň: 10 dkg slaniny, malá cibule, sardelová pasta nebo 4 sardelky, citronová kůra.

Slaninu, cibuli a sardele drobně usekáme a smísíme s trochou citrónové kůry.
Plátky naklepeme, nesolíme je. Potřeme je připravenou náplní, srolujeme, sepneme párátkem nebo převážeme nití. Závitky poprášíme hladkou moukou a opečeme je na rozehřátém másle po všech stranách. Pak je dusíme do měkka. Podle potřeby mírně podléváme vodou. Ku konci přidáme víno a krátce povaříme. 

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.