- 1. Zaječí zavitky s kapary
- (Závitky)
- 1 zaječí hřbet nebo kýty, 10 dkg másla. Náplň: 15 dkg šunky, lžíce kaparů, špetka pepře, sůl. Odblaněnou zaječí zvěřinu pokrájíme ...
- Vytvořeno 11. říjen 2011
- 2. Zaječí závitky se zakysanou smetanou
- (Závitky)
- 1 zaječí hřbet nebo kýty, sůl, 10 dkg slaniny, 1/4 l vína, lžička sardelové pasty, 1,5 dl zakysané smetany, špetka pepře, sůl. Náplň: 10 dkg slaniny. ...
- Vytvořeno 11. říjen 2011
- 3. Pomazánka ze zbytků zaječí pečeně
- (Paštiky a pomazánky)
- Zbytky ze zaječí pečené, 1 cibule, sůl, pepř, 1 vajíčko, 1 lžíce hořčice, 2 kyselé okurky, tuk. Na tuku zpěníme pokrájenou cibulku, přidáme ...
- Vytvořeno 21. srpen 2011
- 4. Zaječí paštika
- (Paštiky a pomazánky)
- 1 zajíc, 1,5 kg vepřového bůčku bez kosti (můžeme nahradit prorostlou zvěřinou z černé), 30 dkg slaniny, 2 velké cibule, 20 kuliček pepře, 10 kuliček nového ...
- Vytvořeno 21. srpen 2011
- 5. Zaječí hašé
- (Paštiky a pomazánky)
- 1 zaječí předek, sůl, 5 dkg slaniny, 5 dkg másla, 1 cibule, špetka pepře a tymiánu, lžičku mouky nebo strouhanky, 2 lžíce vína, hovězí polévka, ...
- Vytvořeno 21. srpen 2011
- 6. Pečený zaječí hřbet
- (Zajíc)
- 2 zaječí hřbety (odleželé a odblaněné), slanina, 2 lžíce oleje, 5 dkg másla nebo oleje, 2 lžíce rumu, 1 větší cibule, 2 větší stroužky ...
- Vytvořeno 18. srpen 2011
- 7. Zaječí předek načerno I
- (Zajíc)
- 1 zaječí předek, 1 velká cibule, 6 celých pepřů, 6 zrn nového koření, špetka tymiánu, 2 bobkové listy, sůl, 1,5 l vody, jíška, 3 ...
- Vytvořeno 18. srpen 2011
- 8. Zaječí předek načerno II
- (Zajíc)
- 1 zaječí předek, 2 mrkve, ¼ celeru, 1 petržel, 1 cibule, 5 kuliček pepře, 3 kuličky nového 1 zaječí předek, 2 mrkve, ¼ celeru, 1 petržel, 1 cibule, 5 kuliček pepře, ...
- Vytvořeno 18. srpen 2011
- 9. Zaječí předek nadivoko
- (Zajíc)
- 1 zaječí předek, 14 dkg másla, 1 velká cibule, 10 zrn pepře, 3 zrna nového koření, 2 bobkové listy, lžíce mouky, 2 lžíce octa, 3 kostky cukru, ...
- Vytvořeno 18. srpen 2011
- 10. Dušený zaječí předek
- (Zajíc)
- 1 předek mladého zajíce, sůl, 5 dkg másla, 1 střední cibule, 5 dkg slaniny, špetka tymiánu, hovězí polévka, 5 dkg másla. Předek z ...
- Vytvořeno 18. srpen 2011
- 11. Zaječí zadek po francousku
- (Zajíc)
- Zaječí zadek, slanina, 5 dkg másla, 2 střední cibule, sůl, mletý pepř, 1/4 l bílého vína, 1/4 l hovězí polévky, 3-5 žampionů (podle velikosti) ...
- Vytvořeno 18. srpen 2011
- 12. Plátky ze zaječího hřbetu na víně
- (Zajíc)
- 1 zaječí hřbet, 5 dkg slaniny, 2 dl červeného vína, 10 dkg plátků slaniny, sůl, špetka pepře, 1 cibule, 1 bobkový list, polévka. Zvěřinu ze hřbetu ...
- Vytvořeno 18. srpen 2011
- 13. Zaječí zadek na másle
- (Zajíc)
- 1 zaječí zadek, 10 dkg másla, sůl, 10 dkg cibule, 5 zrnek pepře, 5 dkg slaniny, vývar. Zaječí zadek osolíme a protáhneme ho hustě na tenké nudličky ...
- Vytvořeno 18. srpen 2011
- 14. Fašírka ze zaječího předku
- (Zajíc)
- 1 zaječí předek, 30 dkg tučnějšího vepřového masa, mletý pepř, sůl, 50 g slaniny, 4 lžíce strouhanky, 2 lžíce červeného vína, 1 lžíce ...
- Vytvořeno 18. srpen 2011
- 15. Zaječí kuličky
- (Zajíc)
- 1 zaječí předek, sůl, 1 velká cibule, 6 celých pepřů, 4 zrna nového koření, 2 bobkové listy, 1 lžíce tymiánu, 30 dkg vepřového bůčku, 1 ...
- Vytvořeno 18. srpen 2011
- 16. Zaječí karbanátky
- (Zajíc)
- 1 zaječí předek, 10 dkg strouhané mrkve, 5 dkg strouhaného celeru, 3 dkg strouhané petržele, 1 středně velká cibule,10 dkg slaniny, 3 lžíce strouhanky, 2 vejce, ...
- Vytvořeno 18. srpen 2011
- 17. Zaječí sekaná
- (Zajíc)
- 1 zaječí předek (nebo celý zajíc), 2 větší cibule, 4-5 snítek tymiánu nebo 2 lžíce odrhnutého, 2 bobkové listy, 7 kuliček pepře, ...
- Vytvořeno 18. srpen 2011
- 18. Zaječí sekaná šiška
- (Zajíc)
- 1 zajíc, 1/2 kilogramu vepřového bůčku, 10 dkg housky, 6 dkg másla, 5 dkg cibule, pepř, sůl, šťáva a strouhaná kůra z poloviny citronu, 5 gramů kaparů, 1 dkg ...
- Vytvořeno 18. srpen 2011
- 19. Zaječí sekaná na houbách
- (Zajíc)
- 30 dkg vykostěného zaječího masa z předku, zaječí játra, plíce, srdce, 25 dkg prorostlého vepřového masa, 2 žemle, ¼ l mléka, 2 vejce, ...
- Vytvořeno 18. srpen 2011
- 20. Zaječí polévka
- (Zajíc)
- 1 předek ze zajíce, kousek celeru, petržele, 1 mrkev, 4 stroužky česneku, pepř sůl, majoránka, čerstvý libeček nebo pažitka. Předek zajíce nasekáme na menší ...
- Vytvořeno 18. srpen 2011