Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 3.50 (2 Hlasujících)

15 dkg kuřecích jater, 1 malá cibulka, 1 vejce, lžička másla, muškátový květ, mletý pepř, zázvor – vše na špičku nože, 1 lžička majoránky, strouhanka, 1 stroužek utřeného česneku.

Játra umeleme s cibulkou, přidáme, máslo, muškátový květ, majoránku, česnek, pepř, zázvor a na zahuštění trošku strouhanky.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)

2 vejce, 3 rohlíky, 5 dkg mandlí, 1,5 dl mléka, kousek másla, špetka pepře, 20 dkg anglické slaniny, petrželka, sůl, muškátový oříšek.

Rohlíky nakrájíme a namočíme do mléka. Oddělíme bílky od žloutků, bílky do tuha ušleháme. Slaninu nakrájíme na kostičky a osmažíme. Rohlíky vymačkáme, smícháme s máslem, žloutky, pokrájenou slaninou a posekanou petrželkou. Nádivku okořeníme solí, pepřem a muškátovým oříškem a opatrně přimícháme sníh a oloupané mandle.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)

Játra z bažanta nebo kachny, 3 rohlíky, 5 dkg slaniny, 10 dkg uzeného masa nebo šunky,  2 vejce, zelená petržel, sůl, necelý 0,5 l mléka nebo hovězího vývaru.

Rohlíky nakrájíme na tenké plátky, polijeme horkým mlékem nebo vývarem, vidličkou rozmačkáme a přidáme ostatní přísady. Uzené maso a játra nakrájíme na drobné kostičky. Všechno dobře promícháme.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)

20 dkg žampionů, 1 houska, 1/2 svazečku petrželové natě a pažitky, 2 stroužky česneku, 1dl piva, sůl, pepř.

Žampiony očistíme, opláchneme a nadrobno nakrájíme. Housku nakrájíme nadrobno a promícháme s pivem a žampiony. Petrželovou nať a pažitku nakrájíme nadrobno, česnek nasekáme na jemno. Promícháme, osolíme a opepříme.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 4.00 (1 Hlasující)

Kachní játra a srdce,1cibule, 1 paprika, 2 tenké krajíce chleba, 1dl mléka, 20 dkg vařených strouhaných brambor, sůl, mletý pepř, špetka zázvoru, špetka kari.

Z krajíce chleba vykrojíme střídu, pokrájíme na malé kostičky a polijeme teplým mlékem. Přidáme drobně pokrájenou cibuli, drobně pokrájenou papriku a nasekaná kachní játra, srdce, strouhané brambory a na oleji osmahnuté kari a zázvor, osolíme. Dobře promícháme a směsí naplníme připravenou kachnu.

TOP 5 Opomíjených

  • Zaječí sekaná šiška (2011)

    1 zajíc, 1/2 kilogramu vepřového bůčku, 10 dkg housky, 6 dkg másla, 5 dkg cibule, pepř, sůl, šťáva a...

  • Zvěřinové koule nakládané (2011)

    1-1,2 kg odblaněné zvěřiny, sůl, pepř, 2 stroužky česneku, mletá paprika, 2 cibule, 1 vejce, 15...

  • Závitky s játry (2011)

    1-1,2 kg z kýty zvěřiny,  sůl, pepř, 10 dkg másla, 2 dl bílého vína, 6 kuliček pepře, 3 kuličky...

  • Rolovaná žebra (2011)

    1-1,2 kg plát masa ze žeber, sůl, 5 dkg slaniny, lžíce másla, 1 mrkev, 1 cibule, 1 petržel, 1/4...

  • Játrové placičky (2011)

    50 dkg jater, 1 vejce, 1 lžíce másla, 2 stroužky česneku, 1 cibule, majoránka, strouhanka, mléko,...

TOP 5 receptů

  • Zvěřina na smetaně (svíčková) (47672)

    ZVĚŘINOVÁ KLASIKA(zvěřina z jelena, daňka, muflona, srnce, černé, zajíce) 1-1,2 kg  zvěřiny z kýty...

  • Marináda divočina (30993)

    1,5 dl červeného vína, 2 dl oleje, 12 dkg jemně nakrájené cibule, 2 stroužky rozmačkaného česneku,...

  • Žebra z černé po manětínsku (24142)

    MŮJ TIP1-2 boky s žebry z divočáka, koření-medová žebírka (můžeme nahradit  kořením Andělská...

  • Zrání zvěřiny obecně (23979)

    Zvěřina obecněZa zvěřinu se považují zvířata, která žijí volně v přírodě a jsou lovena. Maso...

  • Pajšl na smetaně (19699)

    Vnitřnosti z mladého kusu srnčí zvěře:  plíce,  jazyk, srdíčko, 15 dkg jater.2 cibule, 2 lžíce...

Copyright � 2019. V�echna pr�va vyhrazena. Ur�eno pouze pro osobn� vyu�it�.