Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 4.00 (1 Hlasující)

2 vejce, 3 rohlíky, 5 dkg mandlí, 1,5 dl mléka, kousek másla, špetka pepře, 20 dkg anglické slaniny, petrželka, sůl, muškátový oříšek.

Rohlíky nakrájíme a namočíme do mléka. Oddělíme bílky od žloutků, bílky do tuha ušleháme. Slaninu nakrájíme na kostičky a osmažíme. Rohlíky vymačkáme, smícháme s máslem, žloutky, pokrájenou slaninou a posekanou petrželkou. Nádivku okořeníme solí, pepřem a muškátovým oříškem a opatrně přimícháme sníh a oloupané mandle.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 5.00 (2 Hlasujících)

Bažantí játra a srdce, 4 rohlíky, 3 dkg slaniny, 10 dkg uzeného bůčku nebo šunky,  1 vejce, sůl, muškátový květ a oříšek, 1 lžíce sekané petrželky, 1 dl mléka nebo hovězí polévky.

Rohlíky nakrájíme na tenké plátky, polijeme vařícím mlékem nebo polévkou a rozmačkáme vidličkou. Přidáme nadrobno nasekaná játra z bažanta, srdce, na kostičky nakrájenou slaninu a uzený bůček, vejce, sůl, špetku muškátového oříšku a květu, sekanou petrželku. Dobře promícháme.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)

15 dkg jedlých kaštanů, 5 dkg másla, 10 dkg rýže, 1 vejce, sůl, muškátový květ, 5g cukru, 1 mandle, 5 dkg hub, kousek másla.

Pečené nebo vařené loupané jedlé kaštany umeleme na masovém strojku. Máslo utřeme do pěny, přidáme mleté kaštany, podušenou dušené rýži, 1 vejce, sůl, špetku muškátového květu, cukr, 1 strouhanou mandli a 5 dkg čerstvých, drobně pokrájených a na lžíci másla podušených hub. Všechno dobře promícháme.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)

Játra z bažanta nebo kachny, 3 rohlíky, 5 dkg slaniny, 10 dkg uzeného masa nebo šunky,  2 vejce, zelená petržel, sůl, necelý 0,5 l mléka nebo hovězího vývaru.

Rohlíky nakrájíme na tenké plátky, polijeme horkým mlékem nebo vývarem, vidličkou rozmačkáme a přidáme ostatní přísady. Uzené maso a játra nakrájíme na drobné kostičky. Všechno dobře promícháme.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 4.00 (1 Hlasující)

Kachní játra a srdce,1cibule, 1 paprika, 2 tenké krajíce chleba, 1dl mléka, 20 dkg vařených strouhaných brambor, sůl, mletý pepř, špetka zázvoru, špetka kari.

Z krajíce chleba vykrojíme střídu, pokrájíme na malé kostičky a polijeme teplým mlékem. Přidáme drobně pokrájenou cibuli, drobně pokrájenou papriku a nasekaná kachní játra, srdce, strouhané brambory a na oleji osmahnuté kari a zázvor, osolíme. Dobře promícháme a směsí naplníme připravenou kachnu.

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.