Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1 kachna, 12 plátků anglické slaniny, 4 půlky kompotovaných broskví, 4 lžíce kompotovaných jeřabin, 2 dl bílého vína, mletý pepř, 2 podrcené kuličky nového koření, sůl.

Kachnu rozdělíme na 4 díly, osolíme a okořeníme. Pak díly kachny zabalíme do plátků anglické slaniny, zavážeme nití, vložíme na pekáč, podlijeme vínem a zvolna pečeme do měkka. Občas podléváme a přeléváme pečeni. Ke konci přidáme broskve a jeřabiny. Krátce povaříme.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.