Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)

25 dkg pečené zvěřiny (vždy jen jeden druh), 20 dkg uzené slaniny, 5 dkg másla, 1 menší cibule, 2 lžičky hořčice, 1 sladkokyselá nakládaná okurka nebo paprika, sůl, mletý pepř.

Zbytky pečené zvěřiny jemně umeleme se slaninou, přidáme máslo, osolíme, opepříme. Přidáme hořčici, jemně nakrájenou sladkokyselou okurku a strouhanou cibuli. Vše dobře promícháme.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 4.00 (4 Hlasujících)

25 dkg pečeně, 2 rajčata, 2 papriky, 1 cibule, 1 lžíce ústřicové omáčky (nebo sojové), 1 lžíce oleje, 1 lžíce ostrého kečupu, špetka soli.

Na oleji osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme pokrájená rajčata a papriky, osolíme opepříme a dusíme, až se šťáva vysmahne. Přidáme rozmačkaný česnek, mleté pečené maso, kečup zamícháme a prohřejeme.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)

25 dkg pečeného  masa z černé, 1 cibule, 2 rajčata, 2 papriky, česnek, 1 lžíce ústřicové nebo sójové omáčky, 1 lžíce ostrého kečupu, mletý pepř, sůl.

Na oleji osmahneme drobně nakrájenou cibuli, přidáme nakrájená rajčata a papriky. Dusíme, až se všechna šťáva vydusí. Vmícháme utřený česnek, pomleté pečené maso, ústřicovou nebo sójovou omáčku a kečup. Osolíme, opepříme, prohřejeme a mažeme na topinky nebo opečené plátky veky.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)

2 šálky studené pečené zvěřiny (můžeme přidat kousek uzeného bůčku), ½ šálku drobně pokrájené cibule, 1 lžička hořčice, 5 dkg másla, 2 vejce, pepř, sůl.

Suroviny kromě vejce umeleme, pak přidáme vejce a zamícháme. Směs dáme do vymazaného pekáče a upečeme.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 2.50 (2 Hlasujících)

Škvarky z divokého prasete, cibule (1 střední cibule na 25 dkg škvarků), sůl, sterilovaná okurka.

Škvarky pomeleme na masovém strojku a  osolíme. Do hmoty vmícháme jednu na jemno nakrájenou kyselou okurku a promícháme.

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.