Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 3.80 (5 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

25 dkg pečeně, 2 rajčata, 2 papriky, 1 cibule, 1 lžíce ústřicové omáčky (nebo sojové), 1 lžíce oleje, 1 lžíce ostrého kečupu, špetka soli.

Na oleji osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme pokrájená rajčata a papriky, osolíme opepříme a dusíme, až se šťáva vysmahne. Přidáme rozmačkaný česnek, mleté pečené maso, kečup zamícháme a prohřejeme.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.