Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

MŮJ TIP

Směs na karbanátky, 10-15 dkg slaniny, 1 velká cibule, plnotučná hořčice.
Ze směsi na karbanátky podle výše uvedeného receptu utvoříme šišky. Do pekáče dáme (pod šišku sekané) vrstvu plátků uzené slaniny, na ni dáme vrstvu koleček cibule. Na tento podklad položíme šišky sekané, které potřeme plnotučnou hořčicí. Vše mírně podlijeme vodou a pečeme v přikrytém pekáči cca ¾ hodiny při teplotě kolem 200 st. C. Během pečení mírně podléváme vodou. Ke konci pečení sundáme víko pekáče a sekanou dopečeme.

Pozn. Směs na karbanátky a sekanou bez strouhanky a vajíčka si můžeme udělat do zásoby, naplnit do mikrotenových sáčků a zmrazit. Spotřebujeme ji do 3 měsíců.
 

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.