Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

MŮJ TIP

Směs na karbanátky, 10-15 dkg slaniny, 1 velká cibule, plnotučná hořčice.
Ze směsi na karbanátky podle výše uvedeného receptu utvoříme šišky. Do pekáče dáme (pod šišku sekané) vrstvu plátků uzené slaniny, na ni dáme vrstvu koleček cibule. Na tento podklad položíme šišky sekané, které potřeme plnotučnou hořčicí. Vše mírně podlijeme vodou a pečeme v přikrytém pekáči cca ¾ hodiny při teplotě kolem 200 st. C. Během pečení mírně podléváme vodou. Ke konci pečení sundáme víko pekáče a sekanou dopečeme.

Pozn. Směs na karbanátky a sekanou bez strouhanky a vajíčka si můžeme udělat do zásoby, naplnit do mikrotenových sáčků a zmrazit. Spotřebujeme ji do 3 měsíců.
 

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.