Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1-1,2 kg jeleního hrudí, 1 velká cibule, 6 celých pepřů, 3 zrna nového koření, 1 bobkový list, sůl, 1 větší mrkev, 1/2 celeru, 1 petržel, 1 pórek, 1 snítka tymiánu.

Zvěřinu z mladého kusu vložíme do tlakového hrnce spolu s kořenovou zeleninou pokrájenou na kousky a několika pepři a zrny nového koření, cibulí, bobkovým listem a tymiánem, osolíme a zalijeme vodou, tak aby bylo vše potopeno. Vaříme do měkka 25-45 minut. Zeleninu vyjmeme ihned, jakmile je měkká, aby se nerozvařila. Podáváme se solí, hořčicí a tmavým chlebem nebo jablečným křenem či s některou majonézou, ozdobené zeleninou.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.