Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1-1,2 kg jeleního hrudí, 1 velká cibule, 6 celých pepřů, 3 zrna nového koření, 1 bobkový list, sůl, 1 větší mrkev, 1/2 celeru, 1 petržel, 1 pórek, 1 snítka tymiánu.

Zvěřinu z mladého kusu vložíme do tlakového hrnce spolu s kořenovou zeleninou pokrájenou na kousky a několika pepři a zrny nového koření, cibulí, bobkovým listem a tymiánem, osolíme a zalijeme vodou, tak aby bylo vše potopeno. Vaříme do měkka 25-45 minut. Zeleninu vyjmeme ihned, jakmile je měkká, aby se nerozvařila. Podáváme se solí, hořčicí a tmavým chlebem nebo jablečným křenem či s některou majonézou, ozdobené zeleninou.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.