Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)

0,5 kg kýta, 1 vejce, sůl, pepř, hl. mouka, strouhanka, olej.

Náplň: plátky šunky,  plátky slaniny,

Plátky masa odblaníme, naklepeme, osolíme a opepříme. Každý plátek poklademe plátkem šunky, tenkým plátkem slaniny, přeložíme jej a okraje sklepeme paličkou nebo je sepneme párátkem. Takto připravené plátky obalíme v mouce, v rozšlehaném vejci a strouhance. Na rozehřátém oleji je pomalu smažíme po obou stranách dozlatova. 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 4.00 (1 Hlasující)

50 dkg kýty z mladého kusu,  hladká mouka, vejce, mléko, 1 vejce, strouhanka, sádlo, sůl. 

Náplň: 2 dkg másla, 10 dkg šunky, 5dkg sterilovaného hrášku, 1 vejce.
Na pánvi rozehřejeme máslo, přidáme pokrájenou šunku a necháme prohřát. Pak přidáme sterilovaný okapaný hrášek, vejce, osolíme a necháme ztuhnout.

Kýtu nakrájíme na plátky, naklepeme a osolíme. Náplň dáme na polovinu plátku, přehneme a okraje sepneme jehlou nebo párátkem. Naplněné plátky obalíme v trojobalu a smažíme zvolna na sádle. 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)

4 plátky z kýty, sůl,  1 vařená vejce,  hladká mouka, strouhanka, olej, sůl.

Náplň: 4 plátky šunky, 2 vejce vařené natvrdo.

Plátky z kýty naklepeme, posolíme, položíme na něj plátek šunky, do středu dáme polovinu vařeného vejce, maso přehneme, kraje jemně naklepeme tak, aby vše drželo pohromadě a obalíme v trojobalu a usmažíme na oleji. 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)

0,5 kg kýty z mladého kusu,  hladká mouka, 1 vejce, sůl, strouhanka, olej na smažení.

Náplň: 25 dkg čerstvých hub, drcený kmín, sůl.
Nakrájené houby osolíme, lehce okmínujeme, podlijeme vývarem a podusíme doměkka.

Z kýty nakrájíme plátky, které naklepeme, osolíme a necháme asi půl hodiny odležet.
Dušené houby navrstvíme na jednu polovinu řízků, druhou přeložíme přes ně a sepneme párátkem nebo jehlou. Obalíme v trojobalu a smažíme na rozpáleném oleji.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)

0,5 kg zvěřiny z kýty, sůl, mletý pepř,  vejce, mouka, strouhanka, olej.

Náplň:  1 větší cibule, 1 větší zelená (nebo červená) paprika, hořčice.

Z kýty nařežeme pláty, naklepeme, osolíme, opepříme. Plátky rozdělíme na dvě poloviny tak, aby dvojice plátků na sebe pasovala. Jednu polovinu plátků potřeme hořčicí, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a papriku. Na takto upravený plátek dáme druhý plátek, sklepeme okraje nebo spíchneme jehlami. Obalíme v trojobalu a usmažíme na oleji.

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.