Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 4.00 (1 Hlasující)
AddThis Social Bookmark Button

50 dkg kýty z mladého kusu,  hladká mouka, vejce, mléko, 1 vejce, strouhanka, sádlo, sůl. 

Náplň: 2 dkg másla, 10 dkg šunky, 5dkg sterilovaného hrášku, 1 vejce.
Na pánvi rozehřejeme máslo, přidáme pokrájenou šunku a necháme prohřát. Pak přidáme sterilovaný okapaný hrášek, vejce, osolíme a necháme ztuhnout.

Kýtu nakrájíme na plátky, naklepeme a osolíme. Náplň dáme na polovinu plátku, přehneme a okraje sepneme jehlou nebo párátkem. Naplněné plátky obalíme v trojobalu a smažíme zvolna na sádle. 

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.