Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

50 dkg kýty z mladého kusu,  hladká mouka, vejce, mléko, 1 vejce, strouhanka, sádlo, sůl. 

Náplň: 2 dkg másla, 10 dkg šunky, 5dkg sterilovaného hrášku, 1 vejce.
Na pánvi rozehřejeme máslo, přidáme pokrájenou šunku a necháme prohřát. Pak přidáme sterilovaný okapaný hrášek, vejce, osolíme a necháme ztuhnout.

Kýtu nakrájíme na plátky, naklepeme a osolíme. Náplň dáme na polovinu plátku, přehneme a okraje sepneme jehlou nebo párátkem. Naplněné plátky obalíme v trojobalu a smažíme zvolna na sádle. 

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.