Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 2.50 (1 Hlasující)
AddThis Social Bookmark Button

75 dkg  ledvinek, 10 dkg másla, 8 dkg cibule, pepř, sladká paprika, sůl, 15 dkg šunky, 6 sterilovaných čerstvých paprik, vývar.

Ledvinky na plocho v půli rozkrojíme, tuk a veškeré žilky z jednotlivých půlek ostrým nožem dokonale vyřízneme, dobře omyjeme a v utěrce důkladně vysušíme. Očištěné ledvinky nakrájíme napříč na plátky silné nejvýše 2 mm. V kastrolu rozehřejeme máslo, v něm zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme pepř, sladkou papriku a nakrájené ledvinky a za občasného míchání je prudce smažíme asi 2 minuty. Potom ledvinky osolíme, přidáme na nudličky nakrájenou šunku, podlijeme trochou vývaru a krátce zavaříme. Papriky nakrájíme na proužky, přidáme k ledvinkám, dobře prohřejeme a podáváme.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.