Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

40 dkg prorostlého masa z černé, 15 dkg jater, 1 vejce, žemle, 1 stroužek česneku, pepř, sůl.                                                                                                                                                 

Maso s játry umeleme osolíme a dochutíme rozmačkaným česnekem, a pepřem. Přidáme v mléce namočenou žemli, vejce a dobře propracujeme. Tvarujeme koule o velikosti vajec, klademe do pekáčku vymazaného sádlem, podlijeme a upečeme dočervena.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.