Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 5.00 (7 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

Tato internetová kuchařka slouží jako inspirace pro milovníky zvěřiny.  Je určena kuchařům amatérům, zejména myslivcům, jejich rodinným příslušníkům a ostatním, kteří mají rádi zvěřinu. Recepty jsou zaměřeny na dnes dostupnou zvěřinu. Vybrané recepty se postupně doplňují a vylepšují. Rozdělení receptů je netradiční. Upřednostnil jsem charakter zpracovávaného masa. Rovněž jsem sloučil recepty na zvěřinu jelení, daňčí, srnčí, neboť maso má podobný charakter. Obdobně můžete upravit zvěřinu mufloní.

Recepty na minutky (plátky) z mladé zvěře lze stejně dobře použít jak na zvěřinu z černé, tak na jelení, daňčí, srnčí, mufloní a naopak.

Doufám, že naleznete v receptech inspiraci.  Své osvědčené recepty a kuchařské zkušenosti můžete e-mailem zaslat.

Ing. Jaroslav Kraus

-------------------------------------

Tato webová kuchařka je v provozu jakožto památka na mého otce (1947-2011)

Radim Kraus

 

 

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.