Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

0,5 kg kýty z mladého kusu,  hladká mouka, 1 vejce, sůl, strouhanka, olej na smažení.

Náplň: 25 dkg čerstvých hub, drcený kmín, sůl.
Nakrájené houby osolíme, lehce okmínujeme, podlijeme vývarem a podusíme doměkka.

Z kýty nakrájíme plátky, které naklepeme, osolíme a necháme asi půl hodiny odležet.
Dušené houby navrstvíme na jednu polovinu řízků, druhou přeložíme přes ně a sepneme párátkem nebo jehlou. Obalíme v trojobalu a smažíme na rozpáleném oleji.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.