Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

25 dkg vepřového masa (kýta, plecko), 50 dkg plátu zvěřiny, 5 dkg anglické slaniny, 1 cibule, 1 mrkev, kousek petržele, 1 bobkový list, 10 kuliček pepře, 4 kuličky jalovce, 1 dl bílého vína, mletý pepř, hořčice, sádlo, sůl.

Plát zvěřiny naklepeme, osolíme a opepříme, potřeme plnotučnou hořčicí, dáme na něj osolené mleté vepřové maso a poklademe plátky slaniny. Svineme do závinu, zavážeme nití a opečeme na rozehřátém sádle ze všech stran. Dáme i s tukem do pekáče, přidáme nakrájenou cibuli, nakrájenou mrkev, nakrájenou petržel, bobkový list, pepř a jalovec. V troubě pečeme doměkka, podléváme horkou vodou a vínem. Koření odstraníme, zeleninu rozmixujeme a šťávu dochutíme.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.