Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

25 dkg vepřového masa (kýta, plecko), 50 dkg plátu zvěřiny, 5 dkg anglické slaniny, 1 cibule, 1 mrkev, kousek petržele, 1 bobkový list, 10 kuliček pepře, 4 kuličky jalovce, 1 dl bílého vína, mletý pepř, hořčice, sádlo, sůl.

Plát zvěřiny naklepeme, osolíme a opepříme, potřeme plnotučnou hořčicí, dáme na něj osolené mleté vepřové maso a poklademe plátky slaniny. Svineme do závinu, zavážeme nití a opečeme na rozehřátém sádle ze všech stran. Dáme i s tukem do pekáče, přidáme nakrájenou cibuli, nakrájenou mrkev, nakrájenou petržel, bobkový list, pepř a jalovec. V troubě pečeme doměkka, podléváme horkou vodou a vínem. Koření odstraníme, zeleninu rozmixujeme a šťávu dochutíme.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.