Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

3 lžíce oleje, 8 utřených stroužků česneku, 1 lžíce cukru, 1 konzerva rajského protlaku (asi 20 dkg), 75 dkg  rajčat, 2 lžíce majoránky, 15 dkg tvrdého strouhaného sýra.

Na oleji necháme zkaramelizovat cukr s utřeným česnekem. Přidáme rajský protlak a rajčata nakrájená na kousky, okořeníme majoránkou a dobře promícháme, popřípadě podle chuti ještě přisladíme. Nakonec vmícháme strouhaný sýr. Podává se teplé k teplým i studeným pokrmům ze zvěřiny.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.