Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

3 lžíce oleje, 8 utřených stroužků česneku, 1 lžíce cukru, 1 konzerva rajského protlaku (asi 20 dkg), 75 dkg  rajčat, 2 lžíce majoránky, 15 dkg tvrdého strouhaného sýra.

Na oleji necháme zkaramelizovat cukr s utřeným česnekem. Přidáme rajský protlak a rajčata nakrájená na kousky, okořeníme majoránkou a dobře promícháme, popřípadě podle chuti ještě přisladíme. Nakonec vmícháme strouhaný sýr. Podává se teplé k teplým i studeným pokrmům ze zvěřiny.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.