Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

35 dkg masa ze zvěřiny, 25 dkg libového vepřového masa, 25 dkg uzeného bůčku, 7-10 dkg slaniny, 1 malá mrkev, kousek celeru, půl petržele, 1 cibule, 4 kuličky pepře, 5 kuličky nového koření, 2 kuličky jalovce, 2 rohlíky, 2 dl mléka, trocha vývaru, 2 stroužky česneku, 3 vajíčka, muškátový oříšek, citrónová kůra, zelená petrželka, olej.

Všechny tři druhy masa dáme vařit do osolené vody. Po 20 minutách přidáme mrkev, petržel, celer, cibuli i se slupkou, a všechno koření (pepř, jalovec, nové kožení). Vaříme do měkka, jednotlivé druhy masa mohou být uvařeny různě, proto je vyndáváme postupně. Poté necháme maso vychladnout. Mezitím si do mléka namočíme nakrájené rohlíky. Maso umeleme, přidáme namočené a vymačkané rohlíky a s 1 dl vývaru našleháme. Pak přidáme utřený česnek se solí, rozmíchaná vajíčka, trošku nastrouhané citronové kůry, (popř. sekanou zelenou petrželku) a nastrouhaný muškátový oříšek. Dobře promícháme a pokud je hmota řídká, ještě zahustíme trochou strouhanky. Vytvoříme dvě šišky, podložíme na plátky slaniny a na oleji ve vyhřáté troubě zvolna upečeme. Na počátku pečení ještě trochu podlijeme vývarem.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.