Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1 zaječí hřbet nebo kýty, 10 dkg másla.

Náplň:  15 dkg šunky, lžíce kaparů, špetka pepře, sůl.

Odblaněnou zaječí zvěřinu pokrájíme na plátky a naklepeme. Poklademe je plátky šunky, kapary,  osolíme, opepříme, svineme a zavážeme nití. Na kastrole je potřeme máslem, posolíme a za častého přelévání máslem se šťávou upečeme do měkka.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.