Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

Játra z bažanta nebo kachny, 3 rohlíky, 5 dkg slaniny, 10 dkg uzeného masa nebo šunky,  2 vejce, zelená petržel, sůl, necelý 0,5 l mléka nebo hovězího vývaru.

Rohlíky nakrájíme na tenké plátky, polijeme horkým mlékem nebo vývarem, vidličkou rozmačkáme a přidáme ostatní přísady. Uzené maso a játra nakrájíme na drobné kostičky. Všechno dobře promícháme.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.