Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1 kg cibule, 1 kg paprik, 1 kg rajčat, 1 kg okurek nebo 1 cuketu ( nebo obojí).

Nálev: 1,5 hrnečku octa, 1 hrneček oleje, 2 vrchovaté lžíce soli, 9 vrchovatých lžic cukru.

Zeleninu očistíme, rajčata sloupneme (nakrojíme, vhodíme do horké vody a hned do studené vody). Vše nakrájíme na kousky, dáme do velkého hrnce, přidáme ingredience
na nálev a na mírném ohni vše dusíme asi 10 minut. Horkou směs plníme do skleniček a sterilujeme asi 20 minut.
 

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.