Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

4 silnější plátky z  mladé zvěřiny, sůl, olej.

Náplň: 12 sušených švestek, 1 jablko, 10 dkg šunky, tymián, zázvor, pepř, sůl,

Plátky podélně nařízneme a po obou stranách naklepeme. Do vzniklé kapsy vložíme 3 vypeckované sušené švestky (1/2 hodiny předtím máčené ve vodě), přidáme nádivku z jablek a šunky nakrájených na kostičky a jemně okořeníme. Naplněnou kapsu sepneme párátkem, osolíme, opepříme a na pánvi osmažíme nebo potřeme olejem a grilujeme. 

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.