Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 5.00 (1 Hlasující)
AddThis Social Bookmark Button

1 bažant, olej, hořčice, strouhanka, máslo, sůl.

Bažanta na prsou prořízneme, hrudní kost rozpůlíme. Sklepeme paličkou do placata, celého osolíme a pečeme v troubě na oleji asi hodinu téměř doměkka. Potom bažanta vyndáme, potřeme slabě hořčicí, obalíme ve strouhance, pokapeme rozpuštěným máslem a dopečeme na grilu.
 

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.