Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

Kořínek ze spárkaté:  jazyk, plíce, srdce, slezina, 1/4 jater, ledvinky.

1 velká cibule, 1 lžíce tymiánu, 1-2 bobkové listy, 5-6 celých pepřů, 4 zrna nového koření, 2 jalovčinky, sůl, 1,5 l vody, 1/4 l kysané smetany, sádlo, mouka, citron (ocet), sůl.

Dobře omytý a připravený kořínek dáme vařit do slané vody spolu s cibulí a kořením. Když je vše měkké, vyjmeme droby z vývaru a pokrájíme nadrobno. Jazyk předtím sloupneme. Z tuku a mouky uděláme světlou jíšku a postupně ji zaléváme vývarem. Vše dohladka rozmícháme, povaříme. Nakonec přilijeme rozkvedlanou smetanu a vše dobře rozmícháme. Pokrájený kořínek vložíme do omáčky a podle chuti ještě dosolíme, opepříme, popřípadě zakapeme citronem nebo octem.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.