Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

4 plátky z kýty, sůl,  1 vařená vejce,  hladká mouka, strouhanka, olej, sůl.

Náplň: 4 plátky šunky, 2 vejce vařené natvrdo.

Plátky z kýty naklepeme, posolíme, položíme na něj plátek šunky, do středu dáme polovinu vařeného vejce, maso přehneme, kraje jemně naklepeme tak, aby vše drželo pohromadě a obalíme v trojobalu a usmažíme na oleji. 

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.