Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

4 větší plátky, sůl, olej.

Náplň: 10 dkg vepřových (nebo drůbežích) jater, 10 dkg žampiónů, 2 menší rajčata, sůl, špetka pepře a nového koření, 0,5 dl červeného vína.

Plátky naklepeme a osolíme. Na pánev dáme orestovat pokrájené játra, žampiony a rajčata. Osolíme, okořeníme, podlijeme vínem a krátce podusíme. Směs dáme na polovinu plátků, přehneme, spojíme párátky a upečeme na oleji.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.