Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

4 větší plátky, sůl, olej.

Náplň: 10 dkg vepřových (nebo drůbežích) jater, 10 dkg žampiónů, 2 menší rajčata, sůl, špetka pepře a nového koření, 0,5 dl červeného vína.

Plátky naklepeme a osolíme. Na pánev dáme orestovat pokrájené játra, žampiony a rajčata. Osolíme, okořeníme, podlijeme vínem a krátce podusíme. Směs dáme na polovinu plátků, přehneme, spojíme párátky a upečeme na oleji.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.