Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

4 silnější plátky z  mladé zvěřiny, pepř, sůl, lžička provensálského koření, hladká mouka, olej.

Náplň:  1 jablko, 8 sušených švestek, sůl.

Do plátků ostrým nožem prořízneme kapsy, naplníme je dílky jablek a švestkami. Sklepneme okraje, uzavřeme párátky, osolíme, opepříme, okořeníme, poprášíme hladkou moukou a na rozehřátém oleji z obou stran dočervena opečeme. Pak podlijeme trochou vody a dusíme doměkka.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.