Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

4 zvěřinové plátky,  3 lžic kysané smetany, asi 1 dl vývaru (může být z Masoxu), hladká mouka, sůl, olej.

Náplň: 1 cibule, 5 dkg hub (žampiónů), ústřicová omáčka, kousek petrželové natě, pepř, 2 lžíce kysané smetany, rajčatový protlak, žloutek, hladká mouka, sůl.

Cibuli, petrželku a houby nadrobno posekáme a podusíme na trošce oleje. Ochutíme solí, ústřicovou omáčkou a pepřem. Zaprášíme hladkou moukou, vmícháme rajčatový protlak, 2 lžíce smetany a žloutek. povaříme, aby vznikla hustější hmota.
 

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.