Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

0,5kg kýty, olej, 1 dl červeného vína, hladká mouka, mletý pepř, mletý kmín, sůl.

Náplň: 10-15 dkg čerstvých (nebo mražených) hub, slanina, 1 menší cibule, sůl..
Směs hub podusíme na slanině a cibuli (můžeme přidat nakrájený pórek), osolíme.

Z kýty nařežeme plátky, naklepeme, okořeníme a osolíme. Na polovinu každého plátku navršíme smaženici z hub. Plátky přehneme, spojíme párátky a obalíme v mouce. Na rozehřátém oleji je z obou stran opečeme, podlijeme vínem (víno můžeme vynechat) a vodou (můžeme přidat 2 bobkové listy a 4 kuličky nového koření) a dusíme doměkka. Nakonec šťávu zahustíme. 

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.