Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

0,5kg kýty, olej, 1 dl červeného vína, hladká mouka, mletý pepř, mletý kmín, sůl.

Náplň: 10-15 dkg čerstvých (nebo mražených) hub, slanina, 1 menší cibule, sůl..
Směs hub podusíme na slanině a cibuli (můžeme přidat nakrájený pórek), osolíme.

Z kýty nařežeme plátky, naklepeme, okořeníme a osolíme. Na polovinu každého plátku navršíme smaženici z hub. Plátky přehneme, spojíme párátky a obalíme v mouce. Na rozehřátém oleji je z obou stran opečeme, podlijeme vínem (víno můžeme vynechat) a vodou (můžeme přidat 2 bobkové listy a 4 kuličky nového koření) a dusíme doměkka. Nakonec šťávu zahustíme. 

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.