Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

8 větších plátků, 1 cibule, malý kousek celeru, mrkve a petržele, 2 lžičky hladké mouky, máslo, sůl, pepř.

Náplň: 6 dkg plátků šunky (nebo anglické slaniny),

Plátky naklepeme, osolíme a opepříme. Na plátek zvěřiny položíme plátek šunky (nebo anglické slaniny), přehneme a sepneme jehlou nebo párátkem.
Na másle zpěníme nadrobno nakrájenou cibulku, přidáme nadrobno pokrájenou kořenovou zeleninu, orestujeme, přidáme plátky a opečeme je. Vše trošku podlijeme vývarem a dusíme doměkka. Měkké maso vyjmeme, šťávu vydusíme, zaprášíme moukou, zasmahneme a povaříme.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.