Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

8 větších plátků, 1 cibule, malý kousek celeru, mrkve a petržele, 2 lžičky hladké mouky, máslo, sůl, pepř.

Náplň: 6 dkg plátků šunky (nebo anglické slaniny),

Plátky naklepeme, osolíme a opepříme. Na plátek zvěřiny položíme plátek šunky (nebo anglické slaniny), přehneme a sepneme jehlou nebo párátkem.
Na másle zpěníme nadrobno nakrájenou cibulku, přidáme nadrobno pokrájenou kořenovou zeleninu, orestujeme, přidáme plátky a opečeme je. Vše trošku podlijeme vývarem a dusíme doměkka. Měkké maso vyjmeme, šťávu vydusíme, zaprášíme moukou, zasmahneme a povaříme.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.