Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

60 dkg kýty, sůl, mletý pepř, hl. mouka, tuk.

Náplň: 10 dkg cikánské pečeně (nebo anglické slaniny), 4 stroužky česneku, hořčice.

Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, lehce opepříme. Jednu půlku plátku potřeme rozetřeným česnekem, hořčicí. Položíme plátek cikánské pečeně a plátek masa přehneme, sklepeme nebo přichytíme špejlí. Plátky obalíme v mouce a pomalu opékáme a obracíme. 

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.