4 silnější plátky z mladé zvěřiny, 1/2 jablka, 4 plátků anglické slaniny, 1 nakládaná okurka, sůl, drcený kmín, 1 cibule, hořčice.
Náplň: 1/2 jablka, 4 plátků anglické slaniny, hořčice, 1 nakládaná okurka, pepř, sůl.
Do silněji nakrájených plátků uděláme kapsu, osolíme a opepříme, potřeme hořčicí, naplníme plátkem slaniny, plátkem jablka a kouskem okurky. Kapsy uzavřeme jehlou nebo zaklepeme. Plátky osolíme a lehce okmínujeme. Každou porci zabalíme samostatně do alobalu a ke každé přidáme ještě plátky jablek, kousek cibule, kousek okurky, plátek slaniny, zakápneme vodou a potřeme hořčicí. Pečlivě zabalíme, aby nevytekla šťáva. Na pekáček nalijeme trochu vody, do ní položíme porce v alobalu a v rozpálené troubě na 200 °C upečeme doměkka.