Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

8 velkých plátků z kýty zvěřiny, 60 dkg čerstvých hub (nebo 7 dkg sušených hub), 3 dl smetany, 2 dl vývaru (bujón), sůl, mletý pepř, hladká mouka, olej, jíška.

Náplň: hořčice, 4 plátky šunky, 2 lahůdkové cibulky, 1 červená paprika, pepř.

Naklepané plátky osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Plátky šunky podélně rozpůlíme a na každý plátek s hořčicí položíme polovinu šunkového plátku. Lahůdkové cibulky a papriku očistíme, cibulky rozkrojíme na 4 stejně velké části, papriku podélně nakrájíme na nudličky a obojí poklademe na plátky. Z plátků stočíme závitky a sepneme. Závitky obalíme v mouce, na pánvi na oleji opečeme a vyjmeme. Troubu předehřejeme na 200°C, čerstvé houby (nebo předem namočené sušené houby)  nakrájíme na plátky. Do vypečené šťávy přidáme 2 lžíce oleje a houby  podusíme. Přilijeme smetanu a vývar, povaříme a podle potřeby přisolíme. Zahustíme jíškou. Opečené závitky vložíme do zapékací formy a zalijeme houbovou omáčkou. Zapékáme je v troubě asi 45 min. 

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.