Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1-1,2 kg z kýty zvěřiny , 1 cibule, sůl, 1 lžíce hladké mouky, (1 lžička sekaných kaparů), 5 jalovčinek, 3 zrna koriandru, olej.

Náplň: 1 cibule, 10 dkg slaniny v plátcích, 2 sladkokyselé okurky, pepř, sůl.

Z kýty nakrájíme plátky, naklepeme, osolíme, opepříme, poklademe kousky nasekané cibule, plátky slaniny, na ně položíme osminku sladkokyselé okurky a zavineme. Závitky převážeme nití a obalíme v mouce. Na pekáči rozpálíme olej, vložíme do něj závitky a opečeme rychle s druhou posekanou cibulí ze všech stran. Jakmile pustí šťávu, přidáme (sekané kapary), jalovčinky a koriandr, přiklopíme a pečeme doměkka. Je-li třeba, slabě podlijeme. 

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.