Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

4 silnější plátky z  mladé zvěřiny,  sůl, pepř,  hladká mouka, strouhanka, 1 vejce, olej.

Náplň: 1 lžíce hořčice, 4 plátky ementálu, 4 plátky šunky, sůl, pepř.

Do plátků prořízneme kapsy, vnitřek vytřeme hořčicí osolíme a opepříme. Do každé kapsy vložíme plátek šunky, plátek sýra a kapsu uzavřeme párátkem. Řízky osolíme a opepříme, obalíme v trojobalu a smažíme.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.