Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

4 silnější plátky z  mladé zvěřiny,  sůl, pepř,  hladká mouka, strouhanka, 1 vejce, olej.

Náplň: 1 lžíce hořčice, 4 plátky ementálu, 4 plátky šunky, sůl, pepř.

Do plátků prořízneme kapsy, vnitřek vytřeme hořčicí osolíme a opepříme. Do každé kapsy vložíme plátek šunky, plátek sýra a kapsu uzavřeme párátkem. Řízky osolíme a opepříme, obalíme v trojobalu a smažíme.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.