Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1-1,2 kg zvěřiny ze hřbetu, sůl, pepř, 3-5 lžic oleje.
Bylinkové máslo: 70 g másla, 2 malé drobně posekané cibulky, 1 lžíce sekané petrželky.

Hřbet z mladého kusu vykostíme a vyloupneme oba postranní svaly „srdíčka“, vcelku. Pokrájíme je napříč na malé plátky, asi 2 cm tlusté, lehce naklepeme, posolíme a popepříme a natřeme olejem. Necháme asi 1/2 hodiny zaležet a pak grilujeme. Podle potřeby potíráme  olejem. Hotové podáváme s kousky bylinkového másla.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.