Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1-1,2 kg zvěřiny ze hřbetu, sůl, pepř, 3-5 lžic oleje.
Bylinkové máslo: 70 g másla, 2 malé drobně posekané cibulky, 1 lžíce sekané petrželky.

Hřbet z mladého kusu vykostíme a vyloupneme oba postranní svaly „srdíčka“, vcelku. Pokrájíme je napříč na malé plátky, asi 2 cm tlusté, lehce naklepeme, posolíme a popepříme a natřeme olejem. Necháme asi 1/2 hodiny zaležet a pak grilujeme. Podle potřeby potíráme  olejem. Hotové podáváme s kousky bylinkového másla.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.