Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1-1,2 kg zvěřiny z kýty, sůl, sádlo, pepř, polohrubá mouka.

Náplň: 15 dkg hříbků nebo žampiónů (popřípadě jiných hub), 10 dkg slaniny a 2 cibule pokrájené na tenké plátky, špetka mletého kmínu (můžeme nahradit jiným kořením), 1 vejce, sůl.

Pokrájené houby podusíme na sádle, přidáme špetku kmínu, vejce a osolíme. Z kýty nakrájíme plátky, naklepeme, osolíme a opepříme. Vždy dva plátky vybereme k sobě, tak aby se pokrývaly. Na spodní plátek poklademe plátky slaniny, kroužky cibule, navršíme smaženici z hub. Druhým plátkem přiklopíme a sepneme párátky nebo zavážeme nití. Plněné plátky obalíme v mouce, osmažíme v rozpáleném oleji na pánvi po obou stranách. Hotové plněné plátky potřeme rozpuštěným máslem. 

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.