Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

75 dkg silnějších plátků z  mladé zvěřiny, sůl, pepř, olej, 5 dl vývaru, hladká mouka.

Náplň: 7 dkg anglické slaniny, 10 dkg vepřových  jater (můžou být ze zvěřiny, nebo drůbeží játra), 10 dkg cibule, hrstka sušených hub, sůl. pepř.

Do silněji nakrájených plátků uděláme kapsu, osolíme a opepříme. Na plátek anglické slaniny klademe plátek jater, plátek cibule, trochu povařených sušených hub, opepříme, svineme do roličky a vložíme do otvoru v mase. Kapsu upevníme párátkem. Zbylou nakrájenou cibulku osmahneme, vložíme plátky, podlijeme vodou z hub a dáme péci. Měkké plátky vyjmeme, šťávu vydusíme na tuk zaprášíme moukou, orestujeme, zalijeme vývarem, provaříme. 

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.