Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

75 dkg silnějších plátků z  mladé zvěřiny, sůl, pepř, olej, 5 dl vývaru, hladká mouka.

Náplň: 7 dkg anglické slaniny, 10 dkg vepřových  jater (můžou být ze zvěřiny, nebo drůbeží játra), 10 dkg cibule, hrstka sušených hub, sůl. pepř.

Do silněji nakrájených plátků uděláme kapsu, osolíme a opepříme. Na plátek anglické slaniny klademe plátek jater, plátek cibule, trochu povařených sušených hub, opepříme, svineme do roličky a vložíme do otvoru v mase. Kapsu upevníme párátkem. Zbylou nakrájenou cibulku osmahneme, vložíme plátky, podlijeme vodou z hub a dáme péci. Měkké plátky vyjmeme, šťávu vydusíme na tuk zaprášíme moukou, orestujeme, zalijeme vývarem, provaříme. 

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.