Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 3.50 (1 Hlasující)
AddThis Social Bookmark Button

Ledvinky zvěře spárkaté, 1/2 lžičky kmínu, 6 celých pepřů, 2 jalovčinky, 1 cibulka, 5 dkg tuku se sádlem, 3 lžíce červeného vína, sůl, lžička mouky.

Ledvinky nakrájíme na plátky a vymáčíme. Plátky pokrájíme na kousky. Na tuku zpěníme nakrájenou cibulku, připravené ledvinky na ni vložíme, přidáme kmín, jalovčinky a pepř, osmahneme a podlijeme vínem. Dusíme do měkka. Je–li třeba, podlijeme ještě vodou nebo hovězí polévkou. Měkké ledvinky zaprášíme moukou a necháme přejít varem.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.