Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 3.50 (1 Hlasující)
AddThis Social Bookmark Button

Ledvinky zvěře spárkaté, 1/2 lžičky kmínu, 6 celých pepřů, 2 jalovčinky, 1 cibulka, 5 dkg tuku se sádlem, 3 lžíce červeného vína, sůl, lžička mouky.

Ledvinky nakrájíme na plátky a vymáčíme. Plátky pokrájíme na kousky. Na tuku zpěníme nakrájenou cibulku, připravené ledvinky na ni vložíme, přidáme kmín, jalovčinky a pepř, osmahneme a podlijeme vínem. Dusíme do měkka. Je–li třeba, podlijeme ještě vodou nebo hovězí polévkou. Měkké ledvinky zaprášíme moukou a necháme přejít varem.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.