Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

0,5 kg zvěřiny z kýty, sůl, mletý pepř,  vejce, mouka, strouhanka, olej.

Náplň:  1 větší cibule, 1 větší zelená (nebo červená) paprika, hořčice.

Z kýty nařežeme pláty, naklepeme, osolíme, opepříme. Plátky rozdělíme na dvě poloviny tak, aby dvojice plátků na sebe pasovala. Jednu polovinu plátků potřeme hořčicí, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a papriku. Na takto upravený plátek dáme druhý plátek, sklepeme okraje nebo spíchneme jehlami. Obalíme v trojobalu a usmažíme na oleji.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.