Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

40 dkg zvěřiny z krku, plecka nebo odřezků, 40 dkg vepřového bůčku, 2 velké cibule, 3 stroužky česneku, majoránka, 2 vejce, sekaná petrželka (2 lžíce), libeček (asi 2 snítky), mletý pepř, zázvor, strouhaný muškátový oříšek (asi na špičku nože), 6-10 dkg anglické slaniny v plátcích, lžíce másla, grilovací směs (např. Barbecue).

Zvěřinu, vepřové maso, cibuli a česnek umeleme, přidáme ostatní přísady a vše dobře promícháme, osolíme. Z připravené hmoty tvoříme na prst silné oválné placičky, obalíme je v grilovací směsi (Barbecue) a klademe je na plátek anglické slaniny na grilovací rošt. Grilujeme v troubě asi 5-7 minut, během grilování potírání máslem.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.