Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

40 dkg zvěřiny z krku, plecka nebo odřezků, 40 dkg vepřového bůčku, 2 velké cibule, 3 stroužky česneku, majoránka, 2 vejce, sekaná petrželka (2 lžíce), libeček (asi 2 snítky), mletý pepř, zázvor, strouhaný muškátový oříšek (asi na špičku nože), 6-10 dkg anglické slaniny v plátcích, lžíce másla, grilovací směs (např. Barbecue).

Zvěřinu, vepřové maso, cibuli a česnek umeleme, přidáme ostatní přísady a vše dobře promícháme, osolíme. Z připravené hmoty tvoříme na prst silné oválné placičky, obalíme je v grilovací směsi (Barbecue) a klademe je na plátek anglické slaniny na grilovací rošt. Grilujeme v troubě asi 5-7 minut, během grilování potírání máslem.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.