Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.67 (3 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1 zajíc, 1,5 kg vepřového bůčku  bez kosti (můžeme nahradit prorostlou zvěřinou z černé), 30 dkg slaniny, 2 velké cibule, 20 kuliček pepře, 10 kuliček nového koření, 5 bobkových listů, sůl, ml. pepř.

Zajíce rozdělíme na porce, osolíme, obložíme špekem a cibulí, posypeme kořením, podlijeme troškou vody a spolu s bůčkem za občasného přelévání výpekem pečeme do měkka. Vybereme koření (vyhodíme) a zajíce vykostíme. Bůček, zaječinu se špekem a cibulí jemně pomeleme, mícháme za přilévání výpeku a dochutíme solí a mletým pepřem.

Zavaření paštiky: Dáme do sklenic a při 100°C sterilujeme 1 hodinu.
 

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.