Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 1.00 (1 Hlasující)
AddThis Social Bookmark Button

1 zajíc, 1,5 kg vepřového bůčku  bez kosti (můžeme nahradit prorostlou zvěřinou z černé), 30 dkg slaniny, 2 velké cibule, 20 kuliček pepře, 10 kuliček nového koření, 5 bobkových listů, sůl, ml. pepř.

Zajíce rozdělíme na porce, osolíme, obložíme špekem a cibulí, posypeme kořením, podlijeme troškou vody a spolu s bůčkem za občasného přelévání výpekem pečeme do měkka. Vybereme koření (vyhodíme) a zajíce vykostíme. Bůček, zaječinu se špekem a cibulí jemně pomeleme, mícháme za přilévání výpeku a dochutíme solí a mletým pepřem.

Zavaření paštiky: Dáme do sklenic a při 100°C sterilujeme 1 hodinu.
 

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.