Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 4.25 (2 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1 kg upečeného vepřového bůčku  nebo prorostlého masa z černé umeleme spolu s 30 dkg syrových jater z mladé zvěře ( nebo jiných), 1 velkou cibulí, 5 stroužky česneku. Přidáme drcené sušené houby, zázvor, mleté nové koření, sůl a důkladně promícháme. Plníme do zavařovacích skleniček a sterilujeme 1 hodinu. 

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.