Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

25 dkg pečené zvěřiny (vždy jen jeden druh), 20 dkg uzené slaniny, 5 dkg másla, 1 menší cibule, 2 lžičky hořčice, 1 sladkokyselá nakládaná okurka nebo paprika, sůl, mletý pepř.

Zbytky pečené zvěřiny jemně umeleme se slaninou, přidáme máslo, osolíme, opepříme. Přidáme hořčici, jemně nakrájenou sladkokyselou okurku a strouhanou cibuli. Vše dobře promícháme.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.