Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

0,5 kg mleté zvěřiny, 10 dkg celeru, 10 dkg mrkve, 10 dkg hub, lžíce hladké mouky, malý rajský protlak, ústřicová omáčka (nebo worcester), 1 cibule, olej, konzerva sterilované kukuřice, ¾ kg brambor, 20 dkg tvrdého sýra, mletá paprika, mletý pepř, sůl.

Na oleji zpěníme posekanou cibuli, přidáme mleté maso a opečeme ho. Maso podlijeme troškou vody, přidáme protlak, omáčku, koření a osolíme. Zvolna dusíme až směs zhoustne. Oloupané brambory uvaříme, rozmačkáme a osolíme. Dortovou formu vyložíme pečícím papírem, naplníme směsí, posypeme kukuřicí, zakryjeme bramborovou kaší, strouhaným sýrem a upečeme.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.