Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

0,5 kg mleté zvěřiny, 10 dkg celeru, 10 dkg mrkve, 10 dkg hub, lžíce hladké mouky, malý rajský protlak, ústřicová omáčka (nebo worcester), 1 cibule, olej, konzerva sterilované kukuřice, ¾ kg brambor, 20 dkg tvrdého sýra, mletá paprika, mletý pepř, sůl.

Na oleji zpěníme posekanou cibuli, přidáme mleté maso a opečeme ho. Maso podlijeme troškou vody, přidáme protlak, omáčku, koření a osolíme. Zvolna dusíme až směs zhoustne. Oloupané brambory uvaříme, rozmačkáme a osolíme. Dortovou formu vyložíme pečícím papírem, naplníme směsí, posypeme kukuřicí, zakryjeme bramborovou kaší, strouhaným sýrem a upečeme.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.