Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

4 kg syrových odřezků ze zvěřiny, 3 cibule, 8 stroužků česneku, 20 -30 dkg škvarků, 1 kg jater, muškátový oříšek, bílý pepř, 3 lžíce vegety, sůl, 4 vejce, mleté nové koření.

Zvěřinu umeleme s cibule, česnek, škvarky a játry. Směs ochutíme muškátovým oříškem, bílým pepřem, vegetou, solí, mletým novým kořením a zamícháme s vejci. Promícháme a necháme 1 den odležet. Plníme do skleniček a sterilujeme 2 hodiny na 100 ºC.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.