Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

Zbytky ze zaječí pečené, 1 cibule, sůl, pepř, 1 vajíčko, 1 lžíce hořčice, 2 kyselé okurky, tuk.

Na tuku zpěníme pokrájenou cibulku, přidáme drobně krájené zbytky pečené, podlijeme, osolíme, opepříme, vmícháme vajíčko a po krátkém pečení odstavíme. Do vychladlé pomazánky přimícháme hořčici a trochu jemně posekaných nakládaných okurek.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.