Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1,2 kg mletého z černé, 25 dkg mletých kuřecích jater (můžou být z divokého prasete), 15 dkg nakrájených žampionů (čerstvé nebo sterilované), 4 vejce, 1 dl strouhanky, 1 stroužek česneku, bazalka, pepř, sůl.

Vše smícháme a dáme do zapékací mísy vyložené tenkými plátky anglické slaniny (nebo uzeného bůčku). Do paštiky zapícháme 4 - 5 bobkových listů a pečeme asi 90 minut při teplotě 175 °C.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.