Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1,2 kg mletého z černé, 25 dkg mletých kuřecích jater (můžou být z divokého prasete), 15 dkg nakrájených žampionů (čerstvé nebo sterilované), 4 vejce, 1 dl strouhanky, 1 stroužek česneku, bazalka, pepř, sůl.

Vše smícháme a dáme do zapékací mísy vyložené tenkými plátky anglické slaniny (nebo uzeného bůčku). Do paštiky zapícháme 4 - 5 bobkových listů a pečeme asi 90 minut při teplotě 175 °C.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.